0745 52 72 71; 0743 06 37 00
office[at]alcodaservice.ro

Transport

Efectuăm transport de produse care necesită temperatură controlată cum sunt produse alimentare congelate, materii prime alimentare, materii prime nealimentare.

Pentru a sigura flexibilitate atât la timpul de încărcare, timpul de tranzit cât şi la cel de descărcare 90% din camioanele noastre sunt conduse de câte un echipaj format din 2 şoferi.

Camioanele cu care efectuăm transporturi pentru clienţii noştri au norma de poluare Euro 5 sau Euro 6 şi sunt monitorizate permanent prin GPS; astfel putem să comunicăm clientului în orice moment unde se află marfa şi în cât timp ajunge la destinaţie.

Semiremorcile frigorifice răspund la cele mai exigente solicitări, atăt ca tip de marfă transportată cât şi ca igienă.

Putem efectua transport în următoarele regimuri:

- doubledeck (podea dublă) – încărcând astfel 66 paleţi/semiremorcă (este redusă înălţimea paletului la 1,2 m şi greutatea la 200 kg);

- bitemp (dublă temperatură) – încăecând în partea din faţă marfa care se transportă la o temperatură, iar în partea din spate marfa care se transportă la o temperatură mai mare decât cea din faţă.

Semiremorcile sunt dotate cu aparat pentru listarea termodiagramei în momentul descărcării pentru a face dovada respectării regimului de temperatură solicitat de client.    

exterior camion
interior camion
exterior camion